Dagen som försvann... =)

Då har man helt dödat ytterligare en dag i sitt liv. Dagens ord och tema var nämligen bakis. Började kl. 11 när väckarklockan ringde. Inatt tyckte jag visst att det var en bra tid att gå upp, det tyckte jag inte idag. Kände mig fortfarande full, lullade till toan och sen tillbaka och kröp ner i sängen igen.

Efter ett par timmars sömn till var det bara att gå upp och duscha och slänga på sig kläder för att gå ner och handla... hade ju ingen frukost hemma. Bakisbegären tog överhand och jag föll för frestelsen av pizza och cola. Vi har tydligen fått nya ägare och min gamla klassiker fanns inte kvar, så det fick bli en ny. Men jag ångrade att jag inte skippade vitlökssåsen, den var bara överflödig. De hade ju sås på nästan alla pizzor och jag orkade inte hålla på och krångla.

Väl hemma åt jag en slice och orkade inte mer. Så jag har ätit en slice lite då och då och tankat med cola. Lagom til kvällen har man blivit människa igen. Skyller på att jag inte hade ätit så mycket under gårdagen och att jag inte tog någon nattmacka när jag kom hem. Men man får väl skylla sig själv. =)  Det var i alla fall trevligt att bara dricka lite öl, tjôta och titta på Let's Dance-finalen hemma hos Annikan. Utgången var väl kanske lite överflödig och de nötterna som vi träffade på puben stal ju bara tiden. Okej, ett och annat garv gav de väl oss, men mest var de bara jobbiga... Cheers!

Jo, en sak som gjorde pubbesöket värt (förutom en trevlig sällskapsstund med Annika, så klart!) var att jag provade en ny öl. Ahlafors Mörk. Det var riktigt god. Måste se om det går att få tag i den på Systemet någongång. Det fanns visst tre olika i serien: Ljus, Mörk och Ale. En rekommendation till Kajsabaren kanske... det är ju alltid kul att prova på nya lokala öl.

Appråpå något helt annat... I'm still going strong! =)
Jag hann precis in på Systemet innan de stängde igår. Hade varit i banken som låg nästan vägg i vägg innan och lämnat in lite papper. Fick tag i Annika så jag skulle köpa med mig några öl till henne också. Kommer fram till kassan med 4 Carlsberg Hof, 4 Starobrno och 4 Primátor och känner att kassörskan granskar mig nog och jag tänker att haha... nu går det inte längre. Men till min förvåning så säger hon: "Har du legitimation? (tittar på det, ler och tittar tillbaka till mig) Du får ta det som en komplimang!" Haha... jodå, en komplimang tog jag det absolut som, däremot var det svårt att hålla tillbaka det gläderus som fyllde mig. Men jag tackade glatt, packade ner mina öl och gick ut med ett stort leende på läpparna.

Sovmorgon! =)

Oj, vad det var skönt med sovmorgon.
Hade glömt att ställa väckningen innan jag somnade igår.
Så jag vaknade skönt utvilad vid 10.30 imorse.
Tur att jag har en lektionsfri dag idag.
Men jag hade planerat att göra en massa saker
som jag dock inte hunnit med nu.
Det är alltid svårt att jobba ikapp försvunna timmar...


Bombhot, våfflor och spåneri...

Gårdagen var full av spänning. Det började med att det var kaos på min hållplats när jag kom ut på morgonen och skulle ta mig till skolan. Det visade sig att på grund av en misstänkt bomb vid Frölunda Torg så vände vagnarna på min hållplats. Jag och flera med mig hoppade på den vagn som stod först i kön med förhoppning om att den snart skulle rulla iväg. Men det ropades ut att vi skulle gå av och vänta på en annan vagn, efter en stunds förvirring så kom en spårvägsanställd och sa att vi skulle hoppa på den vagnen iallafall. En samling morgontrötta och irriterade människor gjorde väl inte direkt stämninge till en såndär härlig stund på jorden. Men vagnen rullade och jag kom till slut till skolan, om än några minuter sen in på lektionen.Senare på dagen var det dags för TGE´s årliga våffelkväll i Kajsabaren. Många våfflor blev det. De sålde en bra bit över 400 stycken och jag bidrog med 4. =) Sen fick det även bli en mat i form av "Flygande Jakob - utan curry, banan, ananas och nötter - fast med svamp".  =)

Jag har fått ett förslag från en kompis om att tillsammans med honom vara toastmaster på en finsittning. Haha... jahapp, då ska man prova på det då. Jaja...det ska väl gå det med. Har ju velat prova på det någongång men inte på vilken sittning som helst, och nu verkar det vara ett bra tillfälle. Så igår satt vi och spånade fram och tillbaka på diverse teman som man kunde hitta på... och det blir nog bra. Vi har kommit på ett tema och har börjat fila lite på det... ska bli riktigt spännande. Om vi lyckas få fram det som vi tänker oss, så är det en riktigt bra idé.

Söndag...

Söndag kväll, en ny vecka närmar sig med stormsteg. För ovanlighetens skull så känns det inte så farligt. Det är ju "bara" läsvecka två som är på ingång.

Men... det är lugnet före stormen. Nu är det två läsveckor (läsvecka 2 och 3) som följer, därefter är det en veckas påsklov strax följt av en omtentavecka. Så som ni kanske förstår, så det där med påsklov är inte så lyxigt som det låter. Det blir med andra ord en vecka med hårdplugg inför stundande omtentor. I mitt fall så blir det nog till att försöka sig på tre stycken och därmed är det också dags att börja ta tag i dem. Så imorgon är det dags att börja plocka fram tentakitten och börja bita i det.

Idag har jag varit duktig och skickat in min sommarjobbsansökan till mitt förstahands val. Fick pilla lite med att ordna om ansökningen så att det passar jobb som jag nu söker. Sen ska det väl inte behövas ändras om så mycket för andra jobb som ska sökas. Ska bara hitta dem också... =)

Jag börjar nästan tro att jag fått "dans-syner". De senaste veckorna har jag sprungit på dansfolk lite här och där. En som jag bara sett ute på dansställena dök upp på pizzerian vid skolan (det visar sig att han också pluggar på Chalmers), en av de unga killarna från DIGG stod och väntade på samma buss som mig en morgon och sen idag håller jag på att springa in i kille som jag också egentligen bara ser ute på dansställena, precis när jag skulle gå och handla. Har jag sådan dansabstinens eller har jag helt enkelt bara lärt känna fler folk... =)

Annars kan jag inte säga annat än att jag är nöjd med helgen. Grym danskväll i fredags. En slö lördag som mest bestod i att titta ikapp diverse tv-program på SVT som jag missat under två-tre veckor, som Merlin, Så ska det låta, Mästarnas mästare. Idag blev det lite städning, årets första (snabb-)fika på balkongen i vårsolen, jobbansökan... och nu sitter man här.

En galen kväll... nu igen! =)

Haha.. ja, jag kände på mig att det skulle komma att bli nåt utmärkande med den här kvällen. Men en annan sak som jag också kände på mig var att det skulle bli en grym danskväll, för det blev det!

Vi (Annika och jag) gled ner på Casinot i lagom tid och kom i princip precis in när bandet började spela. Kvällens band var ingen mindre än de "gamla stofilerna" Streapler, som visste hur det skulle göra en förväntansfull skara dansare lyckliga. I år firar de 50 år på scenen... så minsann, grabbarna vet hur instrumenten ska spelas...
Jag visste på förhand att ett gäng olika killar som jag börjat känna lite nu (varav ett par av dem är mina favvodansare) skulle dyka upp ikväll. Så förväntningarna var höga. Folk hade börjat flockas ganska tidigt... och mycket riktigt som vi trodde skulle medelåldern vara ganska hög. Eftersom vi inte såg några av våra bekanta killar så satt vi och fegade en liten stund innan vi vågade ge oss in i myllret.

En efter en droppade de in och förgyllde min danskväll som var fylld av dansabstinens. Trev veckors uppehåll var inte hälsosamt! =)

Mitt upp i allt så är det en kille som ska lära sig dansa fox/bugg så där lite rakt upp och ner. Givetvis så är det ju jag som råkar ut och han får lite tips från några av "mina" killar. Efter ett par danser tänkte jag att på ett litet snyggt sätt säga tack för mig och att det var dags att gå och dricka vatten. Då följer han med och drar till och med bort mig till kranarna längst bort. Munnen går i ett och jag är inte långt ifrån övertygad om att jag lyckats höra hela hans livs historia. Till slut lyckas jag trassla mig ur det hela och bjuda upp en av mina nyvunna favvosar som varit upptagen hela kvällen men som nu var ledig. Gött sen spann det bara på. Det föll sig helt klockrent att dansa med en den ena och än den andra. Antingen blev jag uppbjuden själv eller så passade jag på att  bjuda upp för att slippa bli ståendes. Kan inte säga annat än att jag bara älskar sådana här kvällar.

Sista danserna gick och jag fick återigen tag i en favvokille som stod ledig. När det väl började bli dags att  samla sig för eventuell nattfika, så hade ju självklart killen som försökte lära sig samt hans två kompisar sett till att stanna kvar och pratat med mina vänner. Jahapp, om igen lyssna på en massa ord... behöver jag säga att killen var försäljare... Näe, för snacka det kunde han. Han bestämmer sig i alla fall att överge sina två kompisar för att hänga med oss till nattcaféet. Han verkade mest sällskapssjuk och ville inte gå hem... till slut fick jag (efter att han följt mig till min hållplats, eftersom de andra skulle till andra hållplatser) säga till honom att "- näe, nu vill jag åka själv med min vagn!". Han hade kommit på att han kunde ju sällskapa mig på vagnen också även om han inte alls skulle åt det hållet. Men efter jag sagt till, så sa han snäll hejdå och tyckte att det vore kul om vi hördes av nångång.

Killen kunde slänga ur sig ganska mycket roliga kommentarer. Annika och jag skrattade rejält ett par gånger åt hur tokigt det blev. Men jag måste få citera den absolut roligaste kommentaren. Vi sitter och pratar om Rockabillity var på han intresserat och glatt utbrister: -"Rocka-Billy, vem e han! Folk brukar alltid nämna honom när de pratar med mig!" Killen hade inte fattat det hela med rockabillitystilen och att han dessutom själv hade den (iaf frisyren). =)

Haha... helt färdig i öronen, så sätter jag mig på vagnen. Ringer upp Annika och pratar av mig om det hela. Jag hade märkt att någon som klev på vagnen på samma hållplats som jag, hade satt sig brevid mig. Men det är inte förräns efter jag pratat färdigt med Annika som jag tittar upp lite snett i smyg, för att se vad det var för en typ som jag upptäcker att det är ju en jättesöt kille. =) Men jag kunde ju inte smygtitta så mycket.. han satt ju precis brevid mig, så det gick ju inte att göra det så obemärkt.  Det lustiga är längs med hela vägen så hoppar än den ena och en den andra av (det var ganska mycket folk från början och vi åkte trean som går genom hela Majorna). Men killen brevid mig sitter kvar där hela vägen till Marklandsgatan där han till slut reser sig och hoppar av.

Ja, det var lite om min galna kväll... och nu har morgontimmarna börjat titta fram... dags att sova! =)

Dans, dans, dans!

Jahapp, då sitter man i Linsen och kan inte koncentrera sig igen...

... det är ju dans ikväll. Efter ett uppehåll på tre veckor så har dansabstinensen ett hårt grepp om en. Helgen går i dansen tecken. Ikväll spelar Streaplers på Casinot, imorgon är det åter igen Duke´s Palace på Möllan.
Casinot blir det, men frågan är om det blir Möllan.
Försöker ju tjata med mig grabbarna... men de är svårflirtade.

Näe, dags att åka hem och göra sig dansklar!

Vårväder = årets första glass!

Så härligt väder ute! Det är till och med varmt.

Trist att behöva sitta inne och göra saker på datorn...

... men om jag är flitig en stund,
så kanske det är värt en glass i solen som belöning vid 15-fikat. =)

Ska man våga sig på att prova någon av årets nyheter?
De här verkar spännande...
Lemon Age eller Magnum Temptation ChocolateEller så blir det någon gammal klassiker?
Som den återkomna Laktritspucken eller TipTop...

Den som lever får se... men först ska vi vara flitiga! =)

Gammal øhlkultur... =)

Häromdagen hittade jag en gammal Guiness Rekord-bok från 1968 nere i mitt soprum. (Först och Störst - Guinness Rekordbok. 1968) Den åkte med upp till lägenheten men sen så tänkte jag: "Vad ska jag med den till, det är ju bara urgamla (och säkert slagna) rekord där i ändå". Så jag la boken ifrån mig på köksbordet och där blev liggandes. Men så idag fångade den mitt intresse igen och jag och började fundera på om jag skulle slänga tillbaka den igen. Men nyfikenheten fick övertag och fick mig att börja bläddra i den. Jag kom just på att det kunde vara kul att se om det stod något om ölhävning där. Letar i registret, och jo men visst, vad finner jag om inte:

                          "öl:  starkast - svagast 139,
                                 största förbrukning 199,
                                 största exportör, bryggerier 258,
                                 ölhäfning på Chalmers 384,
                                 rekord i att dricka 398"

Raskt slår jag upp sidan 384 och finner följande:

"Öldrickning

Färdighet i konsten att på kortaste tid hälla i sig största mängd öl har sedan gammalt varit uppskattad i sällskapslivet, åtminstone det manliga. Det allmänt anförda rekordet - som dock betvivlats på många håll -  sattes 17 december 1964 av Lawrence Hill, Bolton, Lancashire, England, som på 6½ sek. tömde ett krus med 1,42 liter ale.

Chalmeristiskt. Vid Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg, Sverige, förekommer en gammal öldrickningstradition, den s.k. ölhäfningen. Redaktionen för den svenska upplagan av denna bok har från högskolans studentkår erhållit följande svar på ett brev med begäran om upplysningar:
- De ölhäfningstävlingar som äger rum här på Chalmers är av två typer, nämligen:
   1. Häfning av 33-cl returflaska med Pripps pilsner klass II A. Denna typ är den äldsta och traditionella typen av ölhäf här på Chalmers. Enligt de gamla reglerna, som gällde fram till 1961, lyder rekordet på 3,3 sekunder och noterades den 14.11.58 av Stig Söderlindh.
   Regeländringen 1961 innebar en skärpning av reglerna, bl.a. att häfaren ej får spruta öl på golv eller bord samt att "endast en ringa mängd öl får rinna på skjortan". (Häfning med bar överkropp är ej tillåten.) Dessutom infördes tidstillägg för resterande öl i flaskan: 0,1 sek. tillägg för varje 0,1 cl öl utöver 5,0 cl i flaskan. Enligt 1961 års regler ligger rekordet på 4,2 sekunder och noterades i april 1963 av en teknolog Malmros.
   Att göra en jämförelse mellan tider noterade före och efter 1961 är på grund av de kraftiga regeländringarna omöjligt att göra.
   2. Häfning av en ½ liter mellanöl i sejdel är av betydligt yngre datum. Efter att ha praktiserats av en och annan motionshäfare blev denna typ av ölhäf upphöjd till officiell tävlingsgren efter en direkt utmaning från Umeåekonomerna 14.12 1966. Enligt reglerna fick inget öl spillas och allt skulle drickas upp. Som segrare ur denna tvekamp gick givetvis Chalmers representerat av Jaak Jüriado med den förnämliga rekordtiden 3,2 sekunder, ett rekord som fortfarande står sig.
   Tiden, vid båda dessa typer, mäts från start i utgångsläge, med händerna på ryggen och flaskan/sejdeln på ett bord framför, till dess man åter satt flaskan/sejdeln på bordet.
   Inför det i Ert brev uppgivna rekordet på 1,42 liter ale som varande 6½ sek., ställer sig våra häfarexperter mycket skeptiska. Vid häf ur sejdel är det den egna matstrupen som begränsar tiderna och möjligheterna att häfa 1,42 liter på 6½ sek. lär vara teoretiskt omöjligt även för en man med ganska stor matstrupe."

Tillvägagångssättet och reglerna var kanske inte riktigt så uppstyrda som de är idag. Men snabba var de och de hade helt säkert kul under tiden... precis som vi har nuförtiden.

Jag gillar skarpt benämningen "motionshäfare", det måste vara en sån som jag. Försöker ju hålla uppe kunskapen med jämna mellanrum. Men jag måste erkänna att nu var det ett tag sedan. Jag var ju sjuk när uttagningshäfvet till Sektionsmästerskapen gick av stapeln... Så attans, då var det ju inte heller lätt att komma med i laget. Även om jag kände att jag var på gång där med en formtopp. =)

Nästa häfv blir väl under cortègeveckan, när det är SM i ølhäfvning. Bäst att ladda upp ordentligt, så man kanske kan knipa titeln som svensk mästarinna i år. Förra året blev jag ju snuvad på den när jag minst anade det. Trodde  när häfvet var slut att jag hade kammat hem 1:a platsen på Emilia-flaskan, men när slutgiltiga resulatlistan kom upp så  visdade det sig att jag kommit tvåa bland tjejerna. Dags för revansch!

Sprid lite värme - mer varm øhl åt folket!
   // Maggan - motionshäfare =)

Bökig blanding...!

De har tydligen inte fått några namn än.
Det pågår en namntävling bland barnen i området,
som ska få bestämma vad de ska heta.Mitt bidrag blir:
Sidfläsk, Bara-Bacon och Svinrygg
(inspirerad av det underbara spelet "Kasta gris"!)

About the Alcohol-Horse ;)

Nu har ordvitsarna även lyckats ta sig vidare till våra utbytesstudenter ;)

I lördags i Kajsabaren skulle det berättas om "Alkohol-hästen" på skolan. Det är ju så att det inte finns någon alkoholhets, men det finns en alkoholhäst. Det gamla klassiska uttrycket som förmodligen kommer ifrån ett försök till kringgående av problemet genom en felsägning eller dylikt.

Hursom, skulle detta försökas förklaras på engelska. Det blev ju som väntat inte alls lika roligt som det blir på svenska, där man i alla fall kan se en koppling. Men... vår utländske vän, verkar ha anammat den vår goa gôteboss-humor...

Efter ett gäng uttalade: -"Watch out for the Alcohol-horse!" så skulle det hällas upp ytterligare en tequila till vår utländske vän som ber att inte få fullt glas denna gång. Medan servitören häller på och det börjar närma sig en fin ytspänning på glaset, utbrister vår utländske vän: -"Hey, hold your horses!" och förorsakar ett samstämmigt asgarv från alla runt bardisken.

Ett underbart citat som kommer att användas flitigt framöver... =)

...självfallet! ;)

Solen skiner och våren tränger sig igenom det Gôtebosska grådasket! Underbart och härligt!

Det får en att bli på ett strålande humör själv. Idag är en undantagsdag, idag är en dag som bara är till för mig. Det är så jag känner det i allafall... helt enkelt en "ta-hand-om-sig-själv-dag"! =)

Den började väl kanske inte helt bra imorse eftersom jag som vanligt inte kommer i säng innan klockan tickat över tolvslaget. Första gången på länge som jag hade föreläsning kl. 8.00 och det var kallt att gå upp. Vilket resulterade i att jag snoozade för länge och fick stressa när jag väl kom upp. Ovan vid att ta sig till skolan vid den tiden, hade jag glömt vilket kaos det är med trängsel på spårvagnarna, fulla bussar, stopp i trafiken osv. Alltså var min marginal inte längre så god och jag fick gå med raska steg från hållplatsen till klassrummet.

Bara tanken att andra dagen i en ny läsperiod gå och sätta sig i en "tentasal" fick ju en att få gåshud och rysningar... man riktigt känner hur ångesten sitter kvar i väggarna och som vägrar att låta sig vädras ut för en ny läsperiod.

Fler och fler kända ansikten börjar trilla in allt eftersom, men inte riktigt så många som vi tyckte borde vara där... och framför allt inte ens läraren. Hmm... var det något salsbyte som vi hade missat??! Näehäe, man skulle tydligen lusläst kurs-pm:et där det stod att vi började kl.9.00, vilket det inte gjorde i schemat som envisades med 8.00. Näe, det var svårsmält... bäst att ta en kaffe på det. Vilket jag och Flygarn gjorde. =)

Lunchen hade bestämts sedan tidigare till att träffa en kompis från basåret som nu är klar (han hade valt att ta ut civ.ingenjör och inte master). Vi gick ner till Villan och åt en mumsig lunch och pratade ikapp om ditt och datt. Eftersom han var ledig och jag inte hade fler lektioner och tänkte åka hem, så fick jag till och med skjuts hela vägen hem eftersom det var på vägen. Sicken vardagslyx! =)

In och dumpa väskan, knata bort till frissan och kolla om hon hade någon ledig tid. Jorå, -"det är bara att slå dig ner" och så fick man äntligen tagit tag i det. När saxen och kammen gjort sitt så var det dags för spegling och resultatet att visas upp. Frissan pillar lite i håret och säger: -"Vilket fint fall du har!" Hehe... jag fick nästan bita mig i tungan för att inte dra till med den gamla ordvitsen: -"ja, självfallet!" och klämde ur mig ett tack istället.

Nyklippt och med ett solskenshumör klev jag ut i vårvädret igen... Hmm... varför inte ta och gå bort och titta på grisarna nu när det var så fint väder. Den tanken var jag inte ensam om! Det var mammor med barn i vagnar, en kille i 20-25 årsåldern, en äldre dam med sällskap av en yngre tjej, några från kyrkan var ute och beundrade dessa tre livslevande jordfräsar.

Jösses vad de hade hunnit böka. De har varit där i knappt en vecka och har bökat upp minst en tredjedel av deras inhägnad. Jättesöta, sällskapssjuka och gosiga var de. En herre av de från kyrkan som sköter om dem, hoppade in innanför inhägnaden och kliade och gosade med den fjäskigaste av dem. Oj, vad den njöt. Jättegulliga var de.

Sen blev det lite handlande på vägen hem. Tänkte passa på att hinna med årets första balkongfika, så tyckte att en bulle kunde komma väl till pass. Men solen är fortfarande för låg och hade därför hunnit försvinna bakom grannhuset innan jag hann in till balkongen. Så tji fick jag. Men en kopp kaffe och en god pistagebulle kommer sitta fint här alldeles strax.

Sen är man motiverad att ta tag i studierna. Behövde en sån här dag för att locka fram motivationen!

Får man göra så...???!

Måste få gnälla av mig lite. Det hände något här idag som gjorde mig grymt bitter, men som egentligen hade gjort vem som helst hur överlycklig som helst... till och med mig!

Sitter här och översiktspluggar lite och laddar inför min chansskrivning av tenta i eftermiddag. Skulle bara gå in och kolla av mailen en snabbis och fick se ett oväntat mail.

Min tenta har flyttats till lördag morgon!

Va, vad är detta nu?? Visst man får en extra dag och tentaplugga på och kanske hinner få in lite vettig information. Men jag hade ju sett framemot att vara tentaledig ikväll, att få dansa och glömma bort tid och rum. Helgen skulle utnyttjas till andra viktiga saker som har fått läggas på hyllan för ett tag nu när det varit tentavecka. Inte hade jag tänkt att jag skulle tenta i tidig morgontimma och än mindre att det skulle gå ut över att få dansa och roa sig så länge jag vill ikväll.

Ytterligare en sak som inte går min väg är att jag inte vet om det kan bli någon dans eller inte överhuvudtaget. Det hade tydligen varit förköp för Scotts (150kr!) men jag hittar ingen information om vart eller när man kan köpa dessa biljetter. Sen så vet jag inte om det går att köpa i enrén eller vad det i så fall kostar där... Arrangörens sida är jättekass med information, försökte ju till och med maila en fråga om hur det skulle bli om Scotts skulle komma eller inte eftersom det fanns ett frågetecken kring huruvida de skulle gå vidare eller inte i Melodifestivalen.

Jaja, dagen får bli som den blir... det är väl inte för inte som det är fredagen den 13:e =)

Vad händer med våren...??!

Det var ju så fint väder i tisdags. Synd att man var tvungen att sitta inne hela dagen och lyssna på tråkiga redovisningar av externanalyser av diverse företag samt oppositioner på dem...

I kväll fick jag nästan julkänsla när jag åkte hem. Det var mörkt, kallt och singlade ner jättestora flingor plus att man hade pulsat sig ner i till hållplatsen i ca 5 cm. snö. Näe, nu vill vi inte ha snö... vi vill ha vår.

Som någons kommentar: "Kunde det inte komma snö till jul, så kan den lika gärna hålla sig borta nu" Bra sagt, vem det nu var!

Kan inte låta bli att tänka på våra nya, små grisar i Högsbo. De flyttade upp från varma skåne och rätt in i värsta snöstormen här. Stackarna, de måste ju frysa fläsket och skinkan av sig nu när det är så svinkallt! =) (Kan leva länge på detta ordvitsämne...)

Näe, nu tillbaka till sista-minuten-pluggandet... ska försöka skriva en omtenta imorgon (den går som ordinarie nu). Har inte pluggat till den innan i veckan, utan tänkte bara se vad som går att få in ikväll och under förmiddagen imorgon, skriva en bra "fusklapp" och chansa. Går det så går det, annars så var det bara ett gott försök. (Man får ha med sig ett A4-papper med anteckningar, vilket vi kallar fusklapp. Det har alltså inget med fusk att göra på riktigt!)

Kommer säkert att drömma om amorteringar, avskrivningar, bolagsformer, "La Fläsk", nyemissioner, nuvärdestabeller, normalkalkyler, pålägg och massa sånt elakt... bara för att jag inte måste komma ihåg det nu längre. Inte på ett tag i alla fall. =)

Imorgon är det dans... Scotts kommer till Möllans... hoppas man orkar ta sig dit.
Natti natti... nu fick jag ju nåt bättre att drömma om... =)

Nya grannar... bökigt värre! ;)

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrivit något här... men tiden har fyllts med Industriell Ekonomi projektarbete, tentaplugg och en massa annat ont. Nåväl nog om det. Whatever... dags för lite tentaflykt i ett par minuter nu då...

Jag har fått nya grannar!
Ja, det är ju kanske inte direkt vägg i vägg, men i mitt bostadsområde i alla fall.

Tre söta flickor från Helsingborg har nu flyttat till Högsbo för att sätta lite knorr på tillvaron och ska stanna här över sommaren. Det kommer väl att bli en lite bökig tid nu kan man tänka sig. Tre tjejer som kan roa sig grymt från morgon till kväll. Men en och annan sovmorgon lär det väl bli då de ligger på fläsket och trynar tills långt in på dagen.

Man kan ju hoppas att de är jordnära och inte beter sig allt för svinaktigt åt.
Ska nog ta mig en sväng och hälsa på de pigga tjejerna i helgen.


Har du inte listat ut det... trots mina dåliga ordvistar? (Måste ju hålla denna kunskap vid liv här istället, när jag inte är med i Elektra längre!)

GP skriver så här:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=482110

Nu tillbaka till pluggandet för min del...

ps. Kan inte låta bli att avsluta med en sista (och kanske den sämsta) ordvitsen.
Mina nya grannar passar bra in på min tumregel som jag idag hittade på för att komma ihåg ett företags intressenter: "La Fläsk" =)