"Semester"

Det blev visst sommar till slut, så man kan inte klaga även om det har blivit lite kyligare igen och att väderprognoserna för veckan ser ut att vara regnfylld.

David har påbörjat sin fyra veckors långa semester och har redan förbrukat en.

Förrförra helgen åkte vi till Wheels & Wings i Varberg och tittade på en massa gamla bilar och flygplan. Ett plan var från typ 1910 och var uppe och flög. Rätt tufft att det funkade. Det såg nästan ut som att det var gjort av papper och hade nästintill cykelhjul framtill.

I tisdags förra veckan gjorde vi en annan utflykt till sammans med Davids kompis. Vi kallade det för en nördutflykt och åkte till Radiostationen Grimmeton strax utanför Varberg. Först var vi med på den vanliga guidningen, sen hade vi picknick med filt och jordgubbar på en gräsplätt utanför i väntan på nästa guidning. Då var det nämligen Vänföreningen Alexander som hade visning av sändaren och startade hela maskineriet med hela alltet utom att just sända ut. Det var tufft. Så om man ska åka dit så rekommenderar jag starkt att vara med på det, de har dessa aktiviteterna varje tisdagkväll kl. 18 under sommaren i alla fall.

Nästa aktivitet blir nog att åka på någon skaldjurskryssning. Eftersom det är lite roligare när det är fint väder så tyckte vi att idag var en bra dag... men det tyckte inte arrangörerna! Kan kanske vara så att det är samma som med fiskhandlarna... att det inte säljs någon färsk fisk på måndagar eftersom fiskarna har söndagarna ledig. Skönt för dem, men det känns lite surt för oss eftersom vädret ser ut att bli sämre framåt veckan.

Renoveringsarbetet av rummet hos David framskrider så sakteliga. Jag trodde nästan att det skulle vara klart nu och att det inte var mycket kvar. Även de sista väggarna var spacklade och slipade, det skulle bara målas. Men när vi strök på den första omgången färg så började tapeten under att bubbla och det var bara att skära upp och riva ner allt löst. Det blev i stort sett nästan mer rivet än målat, så det var bara att börja om med ännu mera spackel- och sliparbete. Men snart... snart är det målningsdags igen. =)

I helgen var jag gräsänka, eftersom David var på begravning och åkte vidare för att vara med på en svensexa. Jag var på inflyttningsfest hos en klasskompis och blev lite lagom bakis, så resten av helgen blev till att slappa och frossa i tjejfilmsklassiker. Hade hittat några gamla som jag inte hade sett som: "Notting Hill", "Love Actually", "Nanny McPhee" och sen passade jag också på att se "Alice in Wonderland". En bra filmhelg helt enkelt! :)

That's all for now... nu väntas det på att spacklet ska torka...