Grymt snygg asptröja!!!

Grymt snygg asptröja!!!

Igår var det aspmöte med Bamse... det var trevligt. Det var jag och Mandis som var där... ja, förutom Lina, Isa och Maria då förstås. Jonna tittade in en sväng också... men hon var tvungen att hjälpa till (E6 med flera) att måla om i Gasquen. Vi fick svara på aspenkäter och måla var sin asptröja (med betongfärg)... gissa om de blev grymt snygga!!

Idag var det lunchhäfv... första häfvet i asptröjan... kul! Men det var klart obra att øhlen var för kall. Då blir det ju inga bra tider... jag fick dock till en flaska på 5,06nånting... hyfsad i alla fall, men vet inte om det var nåt tillägg på den.

Ikväll är det styrelsemöte med RWS... så just nu sitter jag och fördriver tid i Linsen och väntar på att klockan ska bli dags att gå.

Klantigt av E-styret att planera in asppub ikväll... tror inte att nån i Fanbäreriet kommer att kunna komma. Vi skulle verkligen behöva jaga aspar... vi får väl se. Jag hinner nog att gå dit en liten stund innan jag ska till mötet.

Vädret är verkligen obestämbart nu. Igår när jag skulle med bussen hem så regnade det snett... så snett att även om man stod längst in i busskuren så blev man blöt! :(  Imorse regnade det, nu regnar det inte... vet inte hur mycket jag ska sätta på att det kommer regna lagom tills jag ska iväg på mötet eller hem därifrån... Förra gången var det ju värsta åskvädret... får väl hoppas att det inte är det idag.

Näe, nu ska jag ta och vara lite flitig också... läsa lite inför morgondagens lektioner.
Ha det gôtt, som vi säger på ren gôteborska ;)

Utvilad

Det var skönt med en extra timme i natt och att dessutom bara slappa igår kväll. Men det resulterade i att vakna tidigt idag och bli allmänt rastlös. Hade ju inget att göra.

Men sen blev det middag och film med Göran här hemma,.Försökte få datorn inkopplad till tv:n men tror att det är nåt knas med min AV-kanal bilden var för suddig och flimrig för att det skulle vara trevligt att titta på. Så det fick bli att titta på datorn, men det gick bra det med.

Mor och far ringde och hälsade från Danmark. De på en liten resa för att hälsa på mammas morbror, Paul och pappas svägerska, Grethe. Sen passar de på att ta en liten tur till Tyskland för att bunkra lite också.

Det är skönt med en hyfsat lugn start på kommande läsperiod. Vi börjar morgondagen kl.10 med en enda föreläsning, vilket innebär att vi slutar vid lunch imorgon. Tror att jag har turen att hamna i en grupp som gör att jag slutar tre de flesta dagar, vilket också är skönt. Speciellt den här tiden då det är trist att det blir mörkt så tidigt.

Sen är det ju aspkväll med Bamse i morgon... ska bli kul.

Ha det bäst!


Äntligen över...

Nu är det  gjort. Tentan lämnades ut och jag fick snurr i huvudet, blandade ihop allt och fattade ingenting!
Så kan det gå. Det tråkiga i kråksången är jag tror att jag skulle kunna fixat den om jag inte hade blivit så osäker på allt... mer träning så borde omtentan funka. Får se när det blir bara, innan jul, efter jul eller till påsk.

Det känns verkligen att det är höst nu. Igår var det riktigt fint väder. Det regnade inte så mycket då. Men idag tog det fart igen. Har regnat nästan hela dagen. Så nu sitter man här inne i värmen och försöker torka upp och är inte inte ett dugg sugen på att gå ut mer idag.

Jag hade ju egentligen tänkt att gå på EfterTentaKalas idag men E6 har tackkalas som de flesta man känner är på, så det blir inget förkör för min del...och då vete katten om det är så roligt att åka dit sen. Tråkigt att de skulle lägga det just idag! Jaja...det får väl bli en film och krypa ner under filten i soffan eller nåt.

Något att glädjas åt... vi får tillbaka en timme i natt! Tjoho...då kan man sova en timme längre i morgon utan att få dåligt samvete ;) Kan vara skönt att vila upp sig lite extra inför kommande vecka och läsperiod.

Njut av extratimmen och värmen inomhus!

...ett annat Dagens citat

Klasskompisen Tomas satt och berättade om den gången när han i brist på annat gick till en föreläsning i Industriell Ekonomi som han inte ens läser och beskriver på följande sätt hur tråkig föreläsning det var:

"Jag fick hålla så här i armen (dvs. hålla fast den) för att inte gå ner och slå till läraren med knytnäven..."

Tack Tomas för en målande beskrivning av HUR tråkig föreläsaren kan göra ämnet/föreläsningen. Jag fick mig i alla fall ett gott och välbehövligt skratt mitt i tentapluggandet. ;)

Tentaplugg är tråkigt

Jahapp, då sitter man här på skolan igen. Ett nytt tappert försök att hinna få in något mer innan tentan imorgon. Men vart har motivationen tagit vägen...??!

Längtar nästan till morgondagen, för då kan man äntligen få skriva tentan. Hinner ändå inte att fatta så mycket mer innan dess och sen så är tentaperioden äntligen över! Tycker att den har varit ovanligt, enormt lång den här gången.

Sen börjar en ny läsperiod med nya ämnen och nya projekt, inlämningsuppgifter... Men innan dess är det dags för ET-raj (EfterTentaRaj). För på lördagkväll är dags att rensa minnet och koppla av med några öl i goda vänners lag.

Dessutom drar aspningen igång på allvar nästa vecka... En period full med aktiviteter, kalas och intervjuver... Ska bli spännande att se vilka som ska representera Elektros föreningsliv under nästa år. Spännande att se om vi får några aspar till Fanbäreriet... vilket för tillfället ser lite skrämmande tunnt ut. Men det löser sig nog.

Själv sitter jag kvar som styrelsemedlem i Richard Wilson Sällskapet eftersom jag är invald på två år. Kanske kommer jag att till nästa år hoppa över på posten som kassör. Men det är långt kvar så vi får väl se vad som händer. (Nyfiken på vad RWS är titta gärna in på
www.fatilar.se)

Sen aspar jag dessutom BAMSE, Chalmers quinnliga öhlhäfvarförening... Det finns en vakant plats som jag tänkte söka, men som de brukar säga...jag kommer aldrig med!  De tänkte ha en lite större aspaktivitet nu på måndag så vi får väl se hur många andra som också tänker aspa seriöst.

Men nej...nu är det ändå dags att ta tag i några tal till i pluggandet. 

Ha det bäst och blås inte bort i stormbyarna!

Dagens citat...


För att citera min gode vän Humphrey (EKAK -06) som tentaflyktar aningen mer än vad jag gör idag... 

Som svarar på frågan varför kalasa idag?:
"Är det fredag, så är det...f-n det är torsdag!"

Tack Humphrey för det goda skrattet, det välbehövliga øhlen och pausen i pluggandet...
...nu fick jag mer motivation att fortsätta med pluggandet! ;)

Regn, regn, regn...

Det är inte sant... nu regnar det igen!

Den senaste veckan har hösten tagit ett rejält grepp om Göteborg. Förutom gårdagen så har det regnat varje gång det har varit dags att gå till eller från skolan.

Tur i oturen är att jag nu inte ska ge mig ut i regnet än på några timmar. Tanken är att jag ska sitta hemma och plugga under förmiddagen innan jag ska iväg till tandläkaren. Sen ska jag ner till skolan och sätta mig där och fortsätta plugga. Så vi får väl se om det kanske blir uppehåll när jag ska iväg.

Nu har de även varnat för att ett oväder med kraftiga vindar och rejäl nederbörd är på väg in över västkusten.

Glöm inte att ta med paraplyet??! Rekomenderar hellre regnställ.

Oj, vilken tentaflykt...!

Varför är allting annat roligare än att plugga...?!

Det kan visserligen bero på att jag har hållit på med ett och samma ämne i en vecka snart... Lite variation och lite mer pluggsällskap hade inte skadat.

Men det är trots allt skönt att bara ha en tenta att tänka på nu. Jag hade ju att min andra hemtenta skulle in innan tentaveckans början. Tycker synd om de andra som har tre tentor den här läsperioden! Alla runt omkring en är så stressade och inte lika glada och spralliga som vanligt.

På lördag är det dags och upp till bevis... sen är det över för den här gången och en ny läsperiod börjar.
Skulle varit skönt med lite lov!

Lycka till alla som har tentor nu!


Välkommen!

Hallojsan!

Nu har jag också lyckats.... att äntligen skapa en blogg! Tack för tipset, Annika!!

Jag lovar att jag ska försöka hålla den någorlunda uppdaterad.

Kommentera gärna!! Alltid trevligt med lite besök och hälsningar!


Kramar