Utvilad

Det var skönt med en extra timme i natt och att dessutom bara slappa igår kväll. Men det resulterade i att vakna tidigt idag och bli allmänt rastlös. Hade ju inget att göra.

Men sen blev det middag och film med Göran här hemma,.Försökte få datorn inkopplad till tv:n men tror att det är nåt knas med min AV-kanal bilden var för suddig och flimrig för att det skulle vara trevligt att titta på. Så det fick bli att titta på datorn, men det gick bra det med.

Mor och far ringde och hälsade från Danmark. De på en liten resa för att hälsa på mammas morbror, Paul och pappas svägerska, Grethe. Sen passar de på att ta en liten tur till Tyskland för att bunkra lite också.

Det är skönt med en hyfsat lugn start på kommande läsperiod. Vi börjar morgondagen kl.10 med en enda föreläsning, vilket innebär att vi slutar vid lunch imorgon. Tror att jag har turen att hamna i en grupp som gör att jag slutar tre de flesta dagar, vilket också är skönt. Speciellt den här tiden då det är trist att det blir mörkt så tidigt.

Sen är det ju aspkväll med Bamse i morgon... ska bli kul.

Ha det bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback