Vad händer med våren...??!

Det var ju så fint väder i tisdags. Synd att man var tvungen att sitta inne hela dagen och lyssna på tråkiga redovisningar av externanalyser av diverse företag samt oppositioner på dem...

I kväll fick jag nästan julkänsla när jag åkte hem. Det var mörkt, kallt och singlade ner jättestora flingor plus att man hade pulsat sig ner i till hållplatsen i ca 5 cm. snö. Näe, nu vill vi inte ha snö... vi vill ha vår.

Som någons kommentar: "Kunde det inte komma snö till jul, så kan den lika gärna hålla sig borta nu" Bra sagt, vem det nu var!

Kan inte låta bli att tänka på våra nya, små grisar i Högsbo. De flyttade upp från varma skåne och rätt in i värsta snöstormen här. Stackarna, de måste ju frysa fläsket och skinkan av sig nu när det är så svinkallt! =) (Kan leva länge på detta ordvitsämne...)

Näe, nu tillbaka till sista-minuten-pluggandet... ska försöka skriva en omtenta imorgon (den går som ordinarie nu). Har inte pluggat till den innan i veckan, utan tänkte bara se vad som går att få in ikväll och under förmiddagen imorgon, skriva en bra "fusklapp" och chansa. Går det så går det, annars så var det bara ett gott försök. (Man får ha med sig ett A4-papper med anteckningar, vilket vi kallar fusklapp. Det har alltså inget med fusk att göra på riktigt!)

Kommer säkert att drömma om amorteringar, avskrivningar, bolagsformer, "La Fläsk", nyemissioner, nuvärdestabeller, normalkalkyler, pålägg och massa sånt elakt... bara för att jag inte måste komma ihåg det nu längre. Inte på ett tag i alla fall. =)

Imorgon är det dans... Scotts kommer till Möllans... hoppas man orkar ta sig dit.
Natti natti... nu fick jag ju nåt bättre att drömma om... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback