Stundar ett världsrekordsinnehavande måntro???... =)

Återigen alldeles för länge sen jag bloggade senast, men nu är jag här igen.

Har haft en riktigt trevlig helg som började med dans på Casinot på fredagen. CC & Lee spelade och det var samtidigt dans på Möllan, men trots allt dök det upp flertalet dansvänner så man fick ta sig en svängom.

Lördagen började mjukt med Melodikrysset som oftast när jag väl orkar upp. Sen blev det full fart och arra till det lite inför förfest med lekmannarevisorsgänget hemma hos mig. Trycker i mig en sen frukost bestående av en skål med yogurt och musli, när förste man dyker upp vid 15-tiden. De övriga droppar in allt eftersom och vi har himla trevligt med öl, skumpa och Glenn Miller.

Därefter bar det av till E-styrets Ohmsits. Trots stränga förhållningsorder om att det gällde att hålla tiden någorlunda så dök vi upp en halvtimma sent och blev ändå bland de första att anlända. Men det gav oss bara äran av att få mingla lite mer med de två äldre gästerna som dykt upp i tid. Ännu mera skumpa... huj. Mycket god mat och dryck serverades under sittningen och det var full fart och väldigt trevligt. Så när det var dags för uppbrott, så var ju kvällen självklart för ung för att gå hem och fortsatte givetvis med mellanfest och gasque.

Det är inte första gången (och förmodligen inte heller sista gången) som man hörde "Säng, säng, säng" spelas i Gasquen. (För icke chalmerister: Det är den låt som spelas när Gasquen ska stänga och det är dags att gå hem."
För att göra en lång historia kort så lyckade jag med konststycket att vänta i 13-14 min på bussen och ändå missa den. (Hata busschaufören!) Givetvis var det så klart också sista bussen, men jag kom lyckligt till slut i alla fall.

Det var segt i söndags hela dagen. Men på kvällen var det dags för buggkurs på DIGG för första gången på länge. Har hoppat in i en steg1-kurs och har ett par vänner från skolan som har börjat där. Det var himla kul, men det var också väldigt mycket folk, så det blev lite trångt stundtals på golvet.

Jag lyckades ju vinna ett Dansdax-paket beståendes av två biljetter till Dansdax i Scandinavium på lördag den 21 november, två Göteborgspass och en övernattning på hotell med frukost för två personer. Tyvärr när jag hämtade ut det rekommenderade brevet så såg jag att hotellövernattnigen var i Surte och från fredag till lördag. Lite segt att ta sig dit utan egen bil, så jag har precis avbokat den. Har även bokat biljetter till fredagen (som egentligen är den bästa rent musikmässigt i mitt tycke), så det blir två kvällar dans i Scandinavium. Sen är det även ett världsrekordsförsöksevenemang på dagen på lördag (13.00-14.00), där det ska försökas slå världsrekordet i pardans som förnuvarande hålls av 1635 dansande par från polska Krakow!. Det tänkte jag också att jag skulle hinna med... Så ja helgen som stundar går i dansens tecken. =)

Nu bär det av till skolan där förläsning och räkneövning i Elektromagnetisk fältteori väntar mig!

Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback