Kan man köpa imunförsvar någonstans?

Varför, varför, varför??! Andra förkylningen som totalt handlingsförlamar mig denna månaden, och ändå så var jag helt frisk från förra förkylningen innan denna ny helt plötsligt flög på mig som en blixt från klar himmel. Vad har jag gjort för att förtjäna det?

I övrigt är det mer hektiskt i skola nu än någonsin. Jag fattar inte hur jag hann med tidigare, känns som om jag har mindre tid nu även om jag är "föreningslös".

Sen måste jag berätta om min lilla personliga revansch sen i somras. Någongång under sommaren dansade jag med en herre och det var en förfärlig händelse, då allt verkligen gick åt skogen och jag kände mig helt usel både på bugg och fox. Vi har setts många gånger på samma dansställen sedan dess och aldrig har jag blivit uppbjuden av honom igen... förräns nu i fredags på Casinot. Denna gång så kändes det mycket bättre även om det inte gick helt smärtfritt eftersom vi inte riktigt dansar samma stil, men jag kände att jag klarade mig hyfsat igenom både buggen och foxen denna gång.

Ett banbrytande ord i orkesterns paus ledde till att vi stod och småpratade ända fram tills de började spela igen... och då bjuder han upp igen! Gissa om jag fick en liten fjäder i hatten den kvällen... =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas du mår bättre nu

Postat av: Anonym

DAGS OCH UPPDATERA, du é ju frisk och kry nu ju...!!!!

2009-03-11 @ 19:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback