Dans, dans, dans!

Nu har det varit en riktigt intensiv helg! Dans både fredag och lördag i Scandinavium. Gud vad kul det var! Vi tyckte det var mycket folk på fredagen men ändå gott om plats på dansgolvet. Lördagen small det till och det kändes nästan som att det var dubblet så mycket folk där. Men... det fanns fortfarande en liten plats avsedd åt oss på dansgolvet.

Eftersom jag hört så mycket om att det skulle vara trångt och att man inte skulle hitta varandra om man kom ifrån varandra, så tycker jag att det inte stämde. Bara man hade ett riktmärke att gå till och höll sig där så skulle man lätt kunna hitta varandra igen och lika trångt på dansgolvet som på Polketten nångång  när det var som värst i sommras var det inte heller. Visst hände det att man fick sig en liten knuff här och där ibland, men det fanns ju fortfarande ytor man kunde hitta som var mer öppna.

Det blev väl lite mer kaos under lördagen när Arvingarna och framför allt när Barbados tillsammans med Magnus Carlsson spelade. Tror att det var ett par tusen som bara stod och tittade på dem då, vilket gjorde att det tjockade till sig lite på dansgolvet när man var i den änden... bara att dansa vidare så man kom bort till andra änden igen. =)

Bert Karlsson dök upp mitt i allihopa också... det var kul. Han tyckte att Mix Megapålz (som var där och gästspelade) skulle gå raka vägen in i Dansbandskampen och uppmanade publiken att maila in och tycka så. "Det är ni som kan påverka!" Under Fernandoz andra spelningsheat fick de med Bert upp på scenen i klädd Gitz' rosa fluffiga cowboyhatt och de försökte övertala honom till att sjunga låten "Nej, så tjock du har blitt", men han vägrade att ens sjunga med... tihi.

Många bekanta ansikten man träffade på både under fredagen och lördagen. Mest var det väl folk man sett på Polketten, Möllans och Casinot... den gamla vanliga dansklicken helt enkelt. Men även den del DIGGare hade hittat dit, några på fredagen och andra på lördagen.

Eftersom jag inte ville ha med en massa värdesaker så tog jag inte ens med mig mobilen, så det blev tyvärr inga kort som jag kan visa upp. Det var trots allt mäktigt att sitta långt upp på läktaren och titta ner på dansgolvet och baren med lite bord som täckte hela rinken där det myllrade av folk över allt. Många människor var det. Jag är väldigt nyfiken på hur många det var. Om det kom upp i 10000 på lördagen??!

Jaa, det var en helg att minnas. Man måste hålla med om att Magnus Carlsson är en klass för sig när det gäller sångare i Barbados... men denna Magnus-hysterin förstår jag mig inte på! ;) Då hejar jag hellre på Henrik i Scotts när det gäller Dansbandskampen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback