Omtentapluggandet går som en dans...

... eller är det dansen som går som en omtenta? Förhoppningsvis ska väl båda gå bra. Men just nu är det segt att komma in i pluggandet. Men det är bara att bita ihop.

Denna vecka drog Kulturkalaset igång... med dansband live varje kväll...tjoho! De har nämligen bokat in dansband varje dag på Polketten och dessutom två dansband som varvar och spelar på Storans parkering, där de har byggt upp en dansbana. Så moroten för att plugga flitigt är nu att om jag varit duktig så kan jag gå ut och dansa på kvällarna med gott samvete... haha. Det kanske inte alltid är lätt... men man kan ju försöka lura sig själv lite. Dansen ger sån energi så att man kan faktiskt, komma hem och varva ner med ett litet tentatal.

I tisdags var jag och dansade till Streaplers och Casanovas på Storans parkering. Det regnade och det var blött... =) Dansgolvet var inte lika blött som på Polketten när det var blött där, men tillräckligt för att man skulle halka till ibland och ibland såg man någon som druttade på ändan. Varför har de inte gjort någon form av tak över??! Vem tänkte där egentligen??! Det är Göteborg vi pratar om... "Blôteborg", änna! Här öppnar sig himlen om vartannat i små eller stora störtskurar...hahaha! Men det var faktiskt häftigt att de hade byggt den kring ett träd! =)

Igår blev det Polketten eftersom det var överhängade regn och tänkt att gå bort till Storan senare... men Blender på Polketten var grymt populära och det var jättemycket folk där. Det var nog bland det värsta jag sett hittills. Det blev att vi stannade där hela kvällen... Fick dansat med några nya herrar som var grymt bra, så det var en kul kväll.

Ikväll blir det förmodligen ut en sväng också. Men man kunde ju önska att vädret vill hålla i sig idag. Just nu skiner solen... men hur länge varar det??! Det var likadant igår. Sol på eftermiddagen och lagom tills man ska iväg så öppnar himlen sig! Och vad det har blåst...

Är det hösten som knackar på dörren och vill komma hit nu tro?!
Näe, jag vägrar! Det ska vara sommar ett par veckor till! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback