Ett trevligt men oväntat handskak och samtal

Jag har ju glömt att berätta det roligaste som hände under balen förra lördagen! Stum av förvåning så upptäckte jag plötsligt att någon i publiken ett par rader framför oss under spexet var väldigt lik Carl Jan Granqvist... och det var ju han. När han går förbi oss så fäller han följande kommentar till Göran: "Det var en spännande frisyr till frack!"
 
När vi sedan minglade innan vi skulle ut till bussen så hamnade vi strax intill honom, och en del var framme och hälsade och pratade med honom. Göran är ju inte blyg av sig så han drar med mig så att vi också ska hälsa på Carl Jan. Göran tyckte att han ville svara på Carl Jans kommentar så han hävdar att det inte är så lätt att bara ta bort frisyren för en dag. Det var så jäkla roligt. Carl Jan är så kvicktänkt och snabb i replikerna. Så man fick själv skärpa till sig för att hänga med och ge snabba svar på oväntade kommentarer. ;)

Sen var han med under hela kvällen i form av någon sorts hedersgäst. Vi mötte honom flera gånger under kvällen och utbytte ett gäng hej och leenden. Mycket trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback