Usch, tenta imorgon!

Här händer inte så mycket mer än att ångesten griper ett allt hårdare tag i en. I morgon är det dags för tenta nummer ett för den här perioden. Ämnet är Sustainable Future Engeries... det kommer inte gå så himla bra tror jag. Har räknat och läst alldeles för lite... Ett flummigt ämne fullproppat med en massa begrepp som man inte har koll på.

På fredag är det äntligen dags för sista tentan, Signaler & System. Den ser jag i alla fall lite framemot. Den är ganska rolig när man väl förstår hur man ska lösa uppgifterna. Det är inte helt omöjligt att plugga sig till det sista för att kanske klara tentan. Bara man får sitta med det ett par dagar till och räkna. Hade varit skönt att slippa behöva ta tid och plugga till den första tentan och bara koncentrera sig på den andra.

Vi lämnade in vår labbrapport idag, så nu är den ur världen också. Skönt. Den borde vara godkänd och i så fall cashar man in 1,5 labbpoäng. Alltid något.

Snart är det sista dagen i skolan också... vi ska ha CMP (Clear-memory-pub)  i Kajsabaren på fredag. Ska bli skönt att bara koppla av och bara se fram emot jullovet, vilket känns välbehövligt.


Men nu ska jag försöka plugga lite till på det här...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback