Hur sjutton gick det där till????

Har varit en sväng i skolan och pluggat idag. Det tog lite tid innan jag kom iväg, men till slut så.

Kände mig jätteduktig som promenerade omkring här hemma utan kryckorna. När jag gick till skolan så hade jag ju med dem, men det var inte så nödvändigt att stödja sig på dem... utan hade mest med dem för säkerhets skull. Väl i skolan så gick jag helt utan dem och sen lika så när jag skulle gå hem. Men när jag kommit ner mot hållplatsen kände jag att jag började nästan få kram i vaden. Den lilla förtvinade muskeln hade fått jobba som en liten blå och jag insåg att jag kanske skulle ta det lite lugnt och avlasta den lite för att inte få allt för mycket träningsverk imorgon.

Innan jag gick hem, så var jag i en datasal och skrev ut lite grejer som jag behöver. Sen kollade återigen om tentaresutatet hade kommit in... men inte. Så jag tog trapporna upp till anslagstavlan där den anslås. Vad finner jag där om inte en resultatlista. Ser direkt några U och stålsätter mig... Tittar lite förstrött efter min kod, hittar den och tittar vidare till höger för att se resultatet. Att jag inte small av när jag såg en 3a där! Tittade på koden igen... jo, det var väl den. Tittar på listan igen, som för att kolla om det var nån annan kod som jag ansåg vara min. Men näe, det var min kod och mitt resultat var 3a. Whooohoo... jag klarade tentan! 22 poäng hade jag fått och godkäntgränsen gick vid 20 poäng, så det var inte så att han rättat upp för att jag var nära godkänt. Hur sjuttsingen gick det till?? Jag trodde inte en chans på att jag hade en suck till att ha klarat den. Jag har knappt fortfarande fattat det än och har tittat på listan (som jag med mobilen tog och fotograferade) flera gånger om.

Hmm... jag kanske ska omvärdera mitt tidigare uttalande om lyckönskningsfrasen "Break a leg". Det verkar ju uppenbarligen funka... =D

Kommentarer
Postat av: k

GÖTTANS!

2009-09-17 @ 22:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback