Hur händer det...?!?

Jag förstår verkligen inte!
De gånger jag och Annika är ute tillsammans, så blir det aldrig som vanligt... Det ska alltid vara nån detalj som man blir förvånad över.

Som till exempel för ett tag sen när vi varit på Polketten och dansat en av de första gångerna och tyckte bara det var händelserikt och läskigt, så att vi tyckte att bara en öl på nån uteservering för att varva ner var en bra idé. Då helt av en slump så ser jag att en av våra gamla kompisar från förr, Börje, kommer in på stället där vi satt. Och med var även ytterligare en kompis från förr, Palle. Så givetvis haffar vi tillfället och pratar i kapp tid och rum med dem resten av kvällen.

Och nu igår då... ja, vi skulle till Polketten och dansa igen. Det var inte så mycket folk där, så vi stod mest och pratade. Dels med oss själva och dels med lite halvkänt folk. Plötsligt dyker Tomas och Niklas upp! =) Men de fegisarna vågade ju inte dansa... de hävdade att de kom dit för att de skulle se oss dansa och när vi inte gjorde det så skulle vi inte klaga på dem.
Stollar... men tacka nej kunde de när vi försökte bjuda upp dem. Så för att slippa vårt tjat så gick de igen. Suck, killar! =)

Sen så kom en av "de gamla dansrävarna" och beklagade sig för att han hade ont i foten och inte kunde bjuda upp... sen stod han och pratade med oss resten av kvällen.
(Inte konstigt att vi inte blir uppbjudna, när vi ska vara sociala också.) ;)

Vi visste att Börje denna kväll var ute och svirade på stan och filurade på om vi skulle möta upp honom någonstans eller om vi skulle ta kvällen. Till slut så vi bestämde oss för gå dit och säga hej, för han hade även en annan kompis från förr med sig denna gång, Jeppe. Vi fick dessutom sällskap av vår nyvunne, pratglada dansvän och hans tjejkompis när vi traskade till Avenyn.
De skulle vidare på nya dansäventyr på Gretas.

Men utan att göra historien alldeles för lång (ja, jag vet att den redan är lång) så när vi stod utanför stället vi varit med Börje och Jeppe på och bara väntade på att säga hejdå till alla... Då dyker Snyggingen från danskursen upp!! Bara sådär från ingenstans. =) Jodå, han stannade och pratade lite med oss. Men attans, han skulle tydligen inte fortsätta med buggen till hösten, eftersom han skulle göra ett miljöombyte och jobba i Canada snart. =(

Men kan någon förklara hur det bara händer nåt varje gång...??
Eller gör inte det förresten, det kanske dödar magin... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback