Fick inte hyra någon Guinness... =(

Det blev lite pubrunda igår... eller ja, runda och runda, jag hängde i Kajsabaren medans alla andra gick runt i alla fall. Men jag saknade min Guinness. Ingen på tappen, ingen burk att köra på den roliga bzz-plattan... och inte ens på flaska. Ingen mörk öl överhuvudtaget (inte vad jag såg i alla fall)... skamligt. Jag satt mest och minglade med alla möjliga och zippade på mina två Staropramen under kvällen.

Approå på något helt annat så var det kul att tjuvlyssna på ett tjejgäng som satte sig i änden av vårt bord. En av tjejerna säger: -"Meh hallååå, vad e de häär dåå... Star-åå-praaaamen...?" (Uttalandes väldigt knaggligt och utdraget)  En annan av tjejerna vrider på sin flaska och säger: -"Jag dricker ju sån!" Hehe... där satt man själv och njöt nöjt av sin Staropramen. Det var nog fler som var missnöjda med dryckesutbudet. Och om jag ska vara krass så tror jag inte att det var ölsortimentet de syftade på. =)

Min revisor var och hälsade på i form av gammal elektroalumn. Pratade lite med honom och han tyckte det var trevligt som alltid i Kajsabaren. Innan han gick sa några kloka ord som jag vill spara på: -"Ni vet väl att man inte köper öhl??!! Man bara hyr den för en liten stund!" var på han gjorde sorti, och jag behöver väl inte säga vart... =)

Ikväll bär det av till Casinot. Man får ju inte missa Scotts när de är i stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback