Två onda ting, när kommer den tredje...

Först av allt... Matlab! Jag kanske inte ska sträcka mig helt till att säga att jag hatar det, men det är inte direkt så att vi är "best pals". Ibland blir till och med imponerad av mig själv när jag lyckats få till något i detta hemska matteprogramerningsverktyg, men det är verkligen inte ofta. Fattar inte varför jag ska ha så svårt för det. Det känns som att jag har glömt allt som man lärt sig och fått aha-upplevelser från en gång till nästa gång jag ska använda mig av det. Att förstå kod kan vara okej, men att komma på den själv... näe det är verkligen inte min grej. Och imorgon har vi inlämning av en uppgift som är ganska svår. Usch... vi får väl se hur det går. Vad hade jag inte gjort utan alla mina snälla vänner!!??

För det andra så har jag åkt på en rejäl förkylning nu igen. Vad hände med de där lite snälla småsnoriga förkylningarna som man var van vid. Har varit helt knockad denna gången. Fick en chock när jag tog tempen med min gamla termometer, som i morse visade över 38 grader! Jag brukar ju aldrig ha så hög feber. Nu hör det till saken att just andra siffran är lite kass i displayen så det var svårt att avgöra om det stod 36 eller 38. Om man klämde och vred lite lätt på den så uppenbarade den sig till slut som att vara 38. Men helt säker kunde jag ju inte vara.... tänk om det var för att jag tryckte så att alla strecken i siffran aktiverades och därmed blev en åtta??! Näe, att efter att ha tryckt i sig en panodil och fått ner febern lite, så bar det av till apoteket för att införskaffa en ny termometer och lite nässpray.

Väl hemma igen, efter att tagit vägen om Ica också, så var det dags att pröva nya termometern även om det stod att man skulle helst vila 20 min innan man tog tempen... 37,någonting.. jodå det är var i alla fall mer än vad jag brukar ha. Och ja, den gamla verkade ha stämt, för jag är uppe på 38,4 när panodilen slutat verka och det är inget kul. Man är helt genomvarm, men fryser och får frossa så fort man rör på sig. Det var nog ett riktigt klokt beslut att stanna hemma idag, även om jag hade ambitionen att få klart min uppgift. Vilket jag inte blivit, då det mesta av dagen gått bort med att sova.

Nu är klockan jättemycket och jag ska passa på att utnyttja den tid som är kvar på värktabletten och man drägligt nog kan få saker uträttade utan att huvudet dunkar och man skakar av frossa.

Fredag imorgon och jag missar en massa saker... Sektionsohmsitsen i Härrydabastun, Zlips på Möllans och Arvingarna på Casinot. Tur att man har lite filmer som man inte har sett att slappa med, nedbäddad med varmt te, snorpapper, nässpray och apelsiner inom räckhåll.

Kommentarer
Postat av: Joppe

Stackars liten... KRYA PÅ DIG!

2009-02-06 @ 08:21:51
Postat av: Annika

Men stackare! Så klart jag ska dansa för dig med (vart det nu blir:)), då kanske du känner dig bättre sen. Lite dans piggar ju alltid upp :)



Krya på dig!

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback