Fångad av en stormvind...

Oj, vad det har blåst här idag. Stormen Per var här och härjade en stund. Det har varit orkanstyrka i byarna och knakat ordentligt både i balkongen och i fönstrerna. Skulle egentligen ha åkt ner till skolan för att plugga men eftersom myndigheterna hade gått ut med en varning till allmänheten att inte ge sig ut i onödan, så blev det till att stanna hemma och avvakta. Men det är först nu sedan ett par timmar tillbaka som det har lugnat ner sig ordentligt. Så då var det lite sent att åka ner till skolan.

Och så mycket pluggande har det inte blivit... Har mest suttit och uppdaterat mig om väderläget och sen suttit och tjötat på Msn. Så det får väl bli till att åka ner tidigt till skolan imorgon och plugga järnet. Dessutom ska jag sitta här hemma och plugga under kvällen.

Man ska vara glad att man har värme och ljus i alla fall. Det är många som är utan el nu när stormen dragit förbi. Bland annat så sitter mor och far hemma i stearinljus med eld i kaminen. Tur att de har kaminen och gasolkök, så de klarar sig. Men det är ju jobbigt om det varar i flera dagar. Får väl se hur snabbt de kommer ut och röjer bort nedfallna träd. Det är ju fortfarnde inte helt undanröjt sedan stormen Gudrun drog fram för två år sedan.

Näe, nu ska jag gå och fixa lite käk och sen är det dags för lite Gauss' och Stokes' och de andra smart gubbarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback