Onsdag igen...

Jahapp, nu har ytterligare en halv vecka gått. Tiden bara rusar iväg. Idag har nu många åkt iväg till Lappfejden, så det blir lite tomt tills nästa vecka.

Imorgon är det en av få heldagar i skolan. Segt att det har varit så många tidiga morgonar den här veckan. Men första "lektionen" är bara information om mastersprogrammen och breddkurserna på E. Så det är nog inte hela tiden...kanske kan man slappa lite med en morgonfika.

I måndags var man duktig och satt kvar och räknade flitigt. Som sedan belönades med mat, film och tvätta hemma hos Göran. Trevligt sällskap och en bra men lång film gjorde att det blev sista bussen hem.

I går var det, som sig bör, återigen dags för lunchhäfv. Återigen fick asptröjan visas upp och en flaska var hyfsad. Öhlen var i alla fall varm den här gången...bra jobbat, MAK! ;) På kvällen var det ytterligare dags att ta på asptröjan och vara med Bamse på Ekaks pub i Kajsabaren. De hade häfvbord och såg till att folk samlades och vakade in biljettsläppet till Lussegasquen. Det blir ingen Lussegasque för mig i år. 150kr är lite för mycket för min ekonomi den här gången. Får väl ta igen det nästa år i stället.

Oh...just det höll ju nästan på att glömma bort det... jag klarade hemtentan!!! Yippie, en kurs till avklarad. Den andra tentan är nog bortom allt hopp om att få godkänd. Resultatet skulle kommit upp idag men det verkar som om det blir lite försenat. Men det bästa med den kursen är att den är en av få som kommer att fortsätta gå och det inte är någon panik att hinna ta innan omtentorna slutar gå.

Varför kan det inte bara vara lite mysigt, småkyligt men torrt höstväder? Det har ju blivit mildare igen men återigen ska det envisas med att regna. Inte så att man vågar chansa på att lämna paraplyet hemma direkt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback